Support
separator line

Klik op de downloadknop, om de support tool te downloaden
separator line
 

Al onze verzendingen worden verzorgd door TNT Post.

Voor Nederland

  • 1. Standaard verzending binnen Nederland: gratis
  • 2. Rembours: U betaald aan de deur. Totaal voor verzending en bijkomende Rembourskosten € 12,-- (tot 10 kg en/of tot 1000,--)
  • 3. Afhalen: Afhalen op het bezoekadres. (alleen op afspraak.) Geen extra kosten.
Voor bestemmingen in de EU
  • 1. Standaard verzending va € 1,50
Voor bestemmingen buiten de EU
  • 1. Standaard verzending va € 30,00 (tot 2 kg) daarboven op aanvraag.
Overige kosten en Track & Trace

Naast verzendkosten worden er geen orderkosten geteld. Afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht van het pakket ontvangt u van ons een track & Trace nummer. U kunt in dit geval uw zending volgen via onze track & trace pagina.

Tabel verzendkosten.

 Nederland  
Bij betaling:
kosten
Vooruit op bank of giro
gratis
iDEAL
0.90
PayPal
+ 4% van orderbedrag
Afhalen
1.90 korting

Rembourszending**
tot 10 kg

12.00
10 tot 30 kg
17.00

 

Alle EU landen  
Soort verzending
kosten
Standaard verzending
tot 10 kg
va 1,50
PayPal
va 1.50 + 4% van orderbedrag

Al onze prijzen in de webshop zijn inclusief verzenden. Omdat wij vinden dat de verzendkosten bij dergelijke producten niet de prijs dienen te bepalen, verzenden wij zo goedkoop mogelijk. De manier van verzending wordt bepaald door ons. Al onze verzendingen zijn verzekerd tegen alle mogelijke calamiteiten.
Een groot aantal produkten kan worden verzonden zonder track & trace. Als dat het geval is wordt u in de gelegenheid gesteld zelf te kiezen voor een pakket met track & trace. Wij noemen dat track & track-post".

Heeft u niet de keuze tussen "gratis verzending" en "track & trace-post" dan kunt u er vanuit gaan dat uw pakket, gratis, met track & trace wordt verzonden.

Wat als uw pakket verloren of beschadigd raakt?
Hiervoor bent u in alle gevallen verzekerd en zijn de kosten voor vergoeding van het product voor ons.
In geval van een zending zonder track & trace wordt het product voor 100% vergoed! Een tweede (vervangende) zending zal altijd met track & trace verzonden worden. Hiervoor worden uitsluitend de verzendkosten (5,50) in rekening gebracht. Een beschadigd product wordt altijd geheel kosteloos vervangen. (Na terugzenden via onze RMA procedure.)
Bij een product dat op voorhand is verzonden met track & trace zullen zowel productkosten als onderzoek- en administratiekosten worden vergoed. U krijgt in dat geval altijd een vervangende zending.

In alle gevallen van vermissing zal en wachttijd van 10 werkdagen in acht worden genomen alvorens er onderzoek wordt ingesteld. Bij vermissing of beschadiging zal NOOIT geld worden uitgekeerd, er zal altijd een vervangend product worden gestuurd. De klant is zelf verantwoordelijk voor het invullen van de juiste adresgegevens, wij kunnen daarvoor geen verantwoordelijkheid nemen.

separator line
separator line Ga verder separator line